En liten hilsen fra den nye lederen

Det er med stor glede at jeg nå går inn som leder i Vatnvatnet og omegn vel, et vel som ble stiftet allerede i 1951.

Jeg ønsker her å fortelle litt om meg selv slik at dere medlemmer vet litt om hvem jeg er når jeg nå skal i gang med å videreføre den gode jobben som tidligere styre og ikke minst leder har gjort. Jeg har noen store sko jeg må fylle etter Stein Raae som har gjort en fantastisk jobb.  Men jeg vil prøve så godt jeg kan og videreføre det gode arbeidet som allerede er blitt gjort og selvfølgelig ta imot nye saker som måtte komme inn. Jeg ønsker en lavterskel for å ta kontakt dersom dere medlemmer har idèer eller andre ting dere ønsker å ta opp med meg eller de andre i styret. Ny kontaktinformasjon er nå tilgjengelig på hjemmesiden vår.

Jeg heter altså May-Lill Løkaas Ellingsen, født Løkaas og er gift Ellingsen. Jeg er altså gift med sønnen til Stig og Helga Ellingsen som har hytte rett over veien for Jentofts minde/Feriekolonien. Jeg er 50 år, gift og har ei datter på 16 år som elsker å være her på Vatnvatnet. Vi fikk endelig kjøpt hytta vi har ønsket oss lenge, nemlig nabohytten til Jentofts minde (Litt oppi skogen) Her har vi siden i fjor restaurert og ordnet slik at vi nå bruker hytta så ofte vi kan. Vi stortrives her.

Jeg er født og vokst opp i Bodø. Jeg jobber i dag som pensjonsrådgiver/veileder og trives veldig godt med det, selv om jeg har en universitetsutdannelse i noe helt annet. Jeg synger og har drevet med det siden jeg var barn. Jeg synger i dag i kor.  Jeg har står interesse for miljøet rundt oss og er opptatt av inngrep i naturen og hvilke følger det kan få for oss. Jeg er over snittet glad i dyr og er ganske så sosial av meg også. Så det er lov å ta turen på Solgløtt-hytta dersom dere går forbi. Her er det alltid kaffe. Ei god bok og god musikk er heller ikke å forakte. Jeg har de siste årene fått mer og mer interesse for gammelt håndverk og har veldig lyst til å prøve dette. Fra før av strikker jeg.

Jeg håper at jeg kan være en god resurs for foreningen, og gleder meg til å komme i gang.

Med vennlig hilsen May-Lill – leder i Vatnvatnet og omegn velforening.

2 kommentarer til «En liten hilsen fra den nye lederen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *