Interessert i fiberkabel?

Andreas Sjursheim på Tverlandet har lagt følgende inn på Facebook-siden for Vatnet:

I forbindelse med at Bodø kommune har fått fiber til vannverket fra kraftverket, er det kanskje en liten sjanse for at vi fastboende og hyttefolk kan få fibertilknytning gjennom samarbeid med Signal Bredbånd og Nordlandsnett. Jeg er i samtale med Nordlandsnett og Signal for tiden, og lurer på om det er noen flere interessenter? Det vil i første omgang være aktuelt for de som bor i nærhet til hovedtraséen (langs veien og der strømlinja går).

For dem som ikke har sett denne notisen på Facebook og er interessert i fiberkabel kan de henvende seg til stein@raae.org (leder for Vellet), så skal interessen koordineres videre til Signal Bredbånd/Nordlandsnett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *