Nix nett- foreløpig

Muligheten for å koble seg på fiberkabel i området har nå vært sjekket med forskjellige aktører. Andreas Sjurheim har sjekket mulighet for fysisk kabelforbindelse og fått negativt svar. Kostnaden med grøfting fra Hopen står ikke i forhold til det potensielle antall abonnenter dessverre.

Ronny Langfjord har også sjekket muligheten for trådløs forbindelse med NK nett, med plassering av en sender sentralt i området vårt. Den muligheten er foreløpig ikke til stede fordi en slik sender ikke står nær nok eksisterende infrastruktur for NK nett.  De utelukker ikke muligheten over tid, men det er en fare for at dette kan ta tid. Styret takker for initiativ og bistand i denne saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *