To benker er nå klar til bruk

I løpet av de siste dagene har to benker nå blitt transportert ut der de skal stå.  For glade turgåere finner dere en benk ved stranda på Øspeneset, og en benk langs stien mot Sørfjorden ved Strinda.  To benker venter på snøen for å få dem ut dit de skal stå, mens den siste benken vil stå langs den nye merkede stien fra Gamlifjellet til Heggmoen (samarbeid TMV/VOV).  Mer informasjon om dette kommer senere når prosjektet har kommet lengre. Styret håper benkene vil være til glede.

2 kommentarer til «To benker er nå klar til bruk»

 1. Hei, finnes det et kart over turstiene i området? Og kanskje også skiløyper?
  Skulle gjerne visst bl.a. hvor denne nye merkede stien fra Gamlifjellet til Heggmoen går.

  Mvh
  Berit
  Furuodden, Vatnvatnet

  1. Hei Berit,
   Vellet har ikke kart, men hvis du kontakter Tverlandsmarkas Venner(se FB) eller Bodø Turistforening regner jeg med at de kan hjelpe. På menyen for denne hjemmesiden har du sikkert sett at det finnes både turforslag og beskrivelse.

   Stien fra Gamlifjellet til Heggmoen er under arbeid, og ikke ferdigmerket. Slik den ser uttegnet ser det enklest ut å gå fra parkeringsplassen i Heggmoen npr den tid kommer.

   Mvh
   Stein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *