Resultat isfiskekonkurranse 2023

Vatn-vatnet og omegn velforening arrangerte isfiskekonkurranse på Vatn-vatnet skjærtorsdag 6. april i et fantastisk flott vær. Vi hadde nærmere 70 påmeldte, hovedsakelig barn. Så med smått og stort var det godt over hundre som var med oss ute på isen. Vi serverte bålkaffe og sjokoladekake. Fangsten ble ikke det helt store, men ingen gikk tomhendt hjem. Vi hadde flotte premier til de som fikk største, fleste, minste og lengste.

Den som stakk av med seieren for største fisk. Den var på 148 g. Kim Klippenberg 🐟 var den heldige vinneren. Han fikk ei teleskopstang med tilbehør.

Flest fisk fikk Mio Veimoen som klarte å få på land 6 røyer. Vant ett isfiskesett.

Når det gjelder lengste fisk var det veldig tett. Vi hadde to stykker som endte på 25 cm. Vinneren dro opp ei røye på hele 26 cm. Der stakk Kim Klippenberg også av med seieren. Han vant ei isfiskestang.

Til slutt var det minste fisk som skulle kåres. Og der var det ikke jevnt. Den minste var hele 5 cm lang. Vinneren av denne konkurransen ble Leonora Diaz Måsvær. Ho vant også ei isfiskestang.

Så på vegne av komiteen vil jeg takke alle som møtte opp for ei trivelig førpåskestund. Per-Arne, Gudmund, Kari, May-Lill, og Bjørn Hugo.

Og til slutt vil jeg rette en stor takk til Joh Løvold Handel som støtter oss med premier til denne dugnaden.

Og helt til slutt vil jeg oppfordre alle til å støtte velforeningen ved å melde seg inn. Kr 200 i året har de fleste råd til. Ihvertfall de som sogner til velforeningen ønsker vi støtte fra. Vipps til 558481 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *